Nemačka: Pešić nemoćan protiv Bamberga

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Pešić nemoćan protiv Bamberga

Bajern po svemu sudeći neće uspeti da osvoji titulu ni ove sezone. Puleni Svetislava Pešća su posle obedljiv poraza u kojem je domaćin bio Bamberg, poražen i na svom parketu u Minhenu sa 90:76. Bamberg je stigao do meč lopte bolje reći do zri meč lopte. Prvu će imati na svom parketu.

Bajern je igrao dobro tokom prvog poluvremena. Dobio je prvu deonicu sa 18:14, drugu sa 25:20. Delovalo je da puleni Svetislava Pešića idu ka izjednačenju u polufnalnoj seriji. Ali, ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od toga. Bamberg je dominirao u drugom delu igre. Treću deonicu je aktuelni šampion dobio sa 26:19, a poslednju sa 30:14. Bajern je u nastavku delovao nemoćno.

Saša Obradović je nedavno dobio otkaz u Albi iako je osvojio Kup ove sezone. Da li će Pešić ostati na klupi Bajerna posle eliminacije u polufinalu koja je na pomolu, ostaje da se vidi. Sve do se igra nada postoji, ali je zaista teško poverovati da će Bajern za samo nekoliko dana uspeti da tri puta uzastopno pobedi Bamberg.

U drugom polufinalnom duelu Ulm vodi protiv Frankfurta sa 2:0. Na pomolu je finale Bamberg – Ulm. Čuda se u sportu dešavaju, ali ne baš toliko često.

BAJERN: Kobs 9, Renfro 8, Đedović 2, Cipser 14, Kovačević, Čikoko 5, Gavel 16, Jelov, Kleber 5, Tejlor 14, Brajant 3.

BAMBERG: Meli 4, Zizis 22, Štajger 4, Tajs 15, Vonamejker 28, Strelnieks 3, Heris 2, Miler 7, Hikmen 3, Idbihi, Radošević 2.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.