Nelson: Razočaran sam navijačima

Izvor: B92, 25.Apr.2014, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nelson: Razočaran sam navijačima

Košarkaš Crvene zvezde Telekom DeMarkus Nelson razočaran je zvižducima kojim su navijači ispratili crveno-beli nakon poraza od Cibone u polufinalu F4 ABA lige.

Oko 8.000 navijača bilo je razočarano nakon poraza njihovih ljubimaca 75:70 u ključnom meču sezone, koji je Zvezdu koštao direktnog plasmana u Evroligu.

"Razočaran sam reakcijom navijača koji su zviždali, mislim da to nismo zaslužili, jer smo igrali požrtvovano. Trebalo je da pokažu karakter onda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kad nam nije išlo", rekao je Nelson.

“Možete da igrate dobro tokom cele sezone, ali je sve stalo u jedan meč, ali takva su pravila. Nismo igrali dobro, moramo to da priznamo. Nismo odradili dobar posao u odbrani, u napadu smo promašivali otvorene šuteve. Bili smo dobro pripremljeni, momci su naporno trenirali, ali nismo zaslužili pobedu" dodao je Amerikanac koji je meč završio sa 12 poena, posle poraza svog tima u polufinalu plej ofa ABA lige.

Drugi polufinali meč igra se u petak od 20 časova između Partizana NIS i Cedevite.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nelson: Razočaran sam navijačima

Izvor: B92, 25.Apr.2014

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Demarkus Nelson izjavio je nakon poraza od Cibone u polufinalu F4 ABA lige da njegov tim nije zaslužio zvižduke..."Crveno-beli" su u Kombank areni izgubili od Cibone 75:70 i tako nisu izborili direktan plasman u Evroligu sledeće sezone...“Možete da igrate dobro...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.