Nejmar hoće da ide iz Barselone: Pristao na transfer, traži 25 miliona godišnje?

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar hoće da ide iz Barselone: Pristao na transfer, traži 25 miliona godišnje?

Nejmar odlazi iz Barselone? Ovo bi mogla da bude bomba letnjeg prelaznog roka.

Španski mediji prenose da je Brazilac već obavio konkretne razgovore sa Pari Sen Žermenom koji je spreman da ponudi Barsi 190 miliona. Takođe, Nejmar je zatražio od Parišana 25 miliona evra za godinu dana ugovora.

Dve strane su se dogovorile da za sto ponovo sednu sledeće nedelje, samo što će ovoga puta u pregovarački tim biti uključeni i Nejmarov otac, kao i predsednik PSŽ-a Al Naser >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Parisians Helaifi.

Podsetimo, Sandor je već napustio Barselonu. Dani Alveš takođe - potpisao je za Juventus. A njegovim stopama će najverovatnije i Maskerano.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.