Neizvjesno odigravanje finalne utakmice

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neizvjesno odigravanje finalne utakmice

DOBOJ - Izvršni odbor Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2014", usljed vremenske nepogode koja je u proteklim časovima pogodila grad Doboj, donio je odluku da se večeras ne odigra utakmica između ekipa "Esperenca" Tunis i reprezentacije Irana, te da obje ekipe zauzmu treće mjesto i podijele nagradu od 5.000 evra.

Iz Izvršnog odbora turnira rečeno je Srni da je odluka donesena u dogovoru sa Takmičarskom komisijom i predstavnicima ekipa.

U dogovoru i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koordinaciji sa gradskim vlastima, kao generalnim pokroviteljom, čine se napori da se finalna utakmica između slovačkog "Tatran" Prešov i poljskog "Azoti Pulavi" održi u predviđenom terminu, sa početkom u 20.30 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Igraće se finale rukometnog turnira u Doboju

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2014

DOBOJ Finalna utakmica Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona u Doboju između slovačkog "Tatran" Prešov i poljskog "Azoti Pulavi" biće odigrana večeras u predviđenom terminu, sa početkom u 20.30 časova, rekao je Srni predsjednik Izvršnog odbora turnira Enes Suljkanović...Izvršni odbor...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.