Nedovićeve čarolije i Lučićevi poeni malo za trijumf u Baskiji, Valensija i dalje visi za plej-of (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedovićeve čarolije i Lučićevi poeni malo za trijumf u Baskiji, Valensija i dalje visi za plej-of (VIDEO)

Nedović postigao 22, a Lučić 14 poena u porazu na gostovanju Kahi Laboral koja je odigrala bez teško povređenog Davisa Bertansa

Košarkaši Valensije nisu uspeli da obore na leđa još jednog španskog velikana, a malo i je nedostajalo, pošto su u finišu utakmice 26. kola ACB lige u gostima izgubili od Kahe Laboral sa 94:88.

Slepim miševima ovo je bio 12. poraz u sezoni i za vratom im dišu Saragosa, Gran Kanarija, ni Mursija nije bez šansi.

Domaća >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kaha Laboral  odigrala je prvi meč bez Letonca Davisa Bertansa koji je pre nekoliko dana opet pokidao ligamente kolena i predstoji mu devet meseci pauze.

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović bio je najefikasniji u timu Valensije sa 22 poena, od koji su neki bili veoma atraktivnu. Istinsku podršku imao je u Vladimiru Lučiću koji je ubacio 14 poena. Najbolji u pobedničkom timu bio je Majk Džejms sa 24 poena.

Ekipi Laborala ovo je bila 15. pobeda u šampionatu i zadržala je peto mesto na tabeli sa teoretskim šansama da taj plasman i popravi pošto Barselona i Bilbao koji dele treće mesto imaju po tri pobede više.

2+1 imposible de @nedovic1624 http://t.co/3r0AThk82h

Za razliku od Laborala, ekipa Saragose u ovom kolu doživela je poraz na gostovanju Rio Naturi u Komposteli – 77:69. Reprezentativac Srbije Raško Katić postigao je samo jedan poen za Saragosu, dok je Stevan Jelovac upisao 13 poena i pet skokova.

Stevan Jelovac no se inmuta después de encestar un triple lejanísimo http://t.co/8pcUhMoGq1

(FOTO: Youtube printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Stevan Jelovac može i sa 8 metara! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2015

Krilni cetar Saragose ponovo je bio najefikasniji pojedinac svog tima na današnejm gostovanju kod Obradirija. Za 20 minuta provedenih na parketu Jelovac je ubacio 13 poena i uhvato 5 lopti pod obručima. Ova delekometna trojka i pogodak nakon roling ana 'drugi obruč' među najlepšim potezima utakmice...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.