Nedovića ne žele u Golden Stejtu

Izvor: MVP.rs, 31.Okt.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedovića ne žele u Golden Stejtu

Voriorsi nisu izabrali opciju da produže ruki ugovor srpskog reprezentativca.

Nemanja Nedović (23, 193) je na Draftu 2013. godine izabran sa 30. pozicije, a od početka se znalo da će u Golden Stejtu pored Stefa Karija i Kleja Tompsona teško moći da se izbori za minutažu. Ove sezone su ekipu pojačali Šon Livingston i Leandro Barbosa, pa su šanse srpskog reprezentativca da dobije neku minutažu u regularnom delu sezone svedene na minimum, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << iako je tokom predsezone imao nekoliko odličnih partija.

Uprava Voriorsa, na čelu sa prvim trenerom Stivom Kerom, je imala rok do 31. oktobra da odluči da li da garantuje još jednu godinu ruki ugovora srpskom košarkašu, ali se za to nisu odlučili, pa će od naredne sezone Nedović biti slobodni agent.

Nadamo se da ovo nije kraj Nedovićeve NBA karijere i da će se naći ekipa koja će prepoznati njegove kvalitete i pružiti mu šansu.

(foto: NBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.