Nedović u Malagi još dve godine

Izvor: MVP.rs, 30.Maj.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović u Malagi još dve godine

Srpski reprezentativac je produžio ugovor sa Unikahom.

U Unikahi su zadovoljni partijama koje pruža Nemanja Nedović. Tako su čelnici tima iz Malage odlučili da produže ugovor sa srpskim reprezentativcem i to na još dve godine, tako da će popularni Neda zeleni dres nositi do kraja sezone 2017/2018.

Nedović je u proseku po meču u Endesa ligi prosečno beležio 10.7 poena i 2.6 asistencija, a posebno je dobar bio u poslednjih 10 mečeva u kojima je upisivao >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 18.6 poena po duelu.

Unikaha trenutno igra četvrtfinalnu seriju plej-ofa Endesa lige protiv Valensije i nalazi se u nezavidnoj situaciji, jer gubi sa 2-0.

(foto: UnicajaCB / Twitter)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.