Nedović srećan i tužan: Majstori, hvala!

Izvor: Mondo, 15.Sep.2014, 02:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović srećan i tužan: Majstori, hvala!

Nesuđeni bek vicešampiona sveta nije gledao na TV-u kako "orlovi" osvajaju srebro, jer je u tom trenutku leteo za SAD.

Foto: MN Press

Prethodnih dana, Nemanju Nedovića mogli ste da sretnete u centru Beograda, dok je zajedno sa navijačima slavio pobede reprezentacije na Mundobasketu.

Spletom okolnosti, finale i osvajanje srebra nije gledao na TV ekranu, jer je u nedelju uveče leteo za SAD, gde ga čekaju obaveze u Golden Stejtu. Naravno, rezultat je pratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i odmah posle utakmice napisao je poruku saigračima:

Hvala Vam majstori! SRBIJA!!! 🔴🔵⚪️

— Nemanja Nedovic (@nedovic1624) September 14, 2014

Lom kosti u stopalu sprečio ga je da i ovog leta bude deo "orlova" i da učestvuje u postizanju neverovatnog uspeha. Jedan "Twitter pratilac" upitao ga je kako se oseća kao "najtužniji i najsrećniji čovek na svetu".

"Ne možeš ni da zamisliš :-(", odgovorio je Nedović, uz čestitku Amerikancima.

Maaan i know i'm going to have to deal with a lot of trash talking in the locker these days 😂 congrats USA

— Nemanja Nedovic (@nedovic1624) September 14, 2014

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.