Nedović ostaje bez ugovora u Golden Stejtu!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović ostaje bez ugovora u Golden Stejtu!

Nemanja Nedović ostaje bez ugovora na kraju sezone! Stručni štab Golden Stejt Voriorsa objavio je na zvaničnom sajtu informaciju da neće iskoristiti opciju produžetka saradnje (plus jedan), što znači da će srpski reprezentativac, posle dve godine napustiti San Francisko.

Klub je ovu informaciju objavio samo dan nakon što je 23-godišnji bek bio jedini igrač iz tima koji nije odigrao ni minut u susretu sa Sakramentom na otvaranju nove sezone.

Nedović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je igrao na pet od osam pripremnih utakmica pred početak takmičenja, a beležio je svega 5,9 minuta na 24 utakmica u ruki sezoni. Koja će, definitivno ostati upamćena po brojnim povredama.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Lijetuvos Ritasa trebalo je da dobije 1.150.000 dolara u trećoj (opcionalnoj) godini ugovora, ali je klub odlučio da sa Nedovićem okonča saradnju po isteku sezone.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedović napušta Golden Stejt!

Izvor: RTS, 31.Okt.2014

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović naredne sezone neće nositi dres Voriorsa. Ekipa iz Ouklenda saopštila je da neće iskoristiti mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana sa našim bekom...Nemanja Nedović na kraju sezone napušta Golden Stejt Voriorse. Ekipa sa severa Kalifornije objavila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.