Nedović nije igrao, Kuzmić blizu dabl-dabla u pobedi Golden Stejta

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović nije igrao, Kuzmić blizu dabl-dabla u pobedi Golden Stejta

NBA timovi nastavili su sa pripremnim mečevima za novu sezonu, a naš plejmejker Nemanja Nedović nije igrao u pobedi Golden Stejta nad Los Anđeles Klipersima (125:107), dok je srpski centar Ognjen Kuzmić bio na pragu dabl-dabl učinka.

Nedovića nije bilo na parketu odlukom trenera Stiva Kera, koji je Kuzmića uvrstio u startnu petorku usled odsustva Endrua Boguta. Naš centar i potencijalni reprezentativac je za 27 minuta ubacio osam poena i bio najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skakač Golden Stejta sa 10 uhvaćenih lopti.

Voriorse su do pete pobede predvodili Stef Kari sa 27 poena i Dejvid Li i Holidej sa po 12, dok su Klipersi bez prvih zvezda, Blejka Grifina i Kris Pola došli do učinka od 1-5, a u novom porazu istakli su se Kaningem sa 23 i Redik sa dva poena manje.

Minesota je prešla u plus, pošto je posle dve pobede i dva poraza u pripremnim mečevima savladala Indijanu sa 107:89.

Nikola Peković se još zagreva za one prave izazove, pa nije mnogo igrao u trijumfu "vukova" i za 21 minut je upisao sedam skokova, najviše u svojoj ekipi, i šest poena. Najefikasniji bio je Benet sa 17, a jedan manje postigao je Riki Rubio.

Oklahoma je bez povređenog Kevina Duranta bila "lak zalogaj" za Jutu, pa su džezeri slavili sa 105:91, dok je Majami pokazao da može i bez Lebrona Džejmsa, pošto je bio bolji od Hjustona sa 90:85. Lideri tima sa Floride bili su Dvejn Vejd sa 26 i Kris Boš sa 22 poena.

Denver je poražen od Portlanda sa 75:93, a bivši centar Cedevite Jusuf Nurkić je postigao svega jedan poen i imao pet skokova.

Los Anđeles Lejkersi su nastavili sa lošim partijama, pa su izgubili od Finiks Sansa, iako je Kobi Brajant ubacio 27 poena, od čega osam u poslednja dva minuta, ali ni to nije bilo dovoljno. U redovima pobednika najbolji su bili Tomas sa 26 i Grin sa 21 poenom.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pol i Grifin su spremni

Izvor: MVP.rs, 23.Okt.2014

Prethodne noći je odigrano devet mečeva NBA predsezone...Još samo pet dana je ostalo do početka nove sezone u najjačoj ligi na svetu, a još dva dana do kraja predsezone. Prethodne noći odigrano je devet utakmica, a najupečatljivije partije je odigrao duo Los Anđeles Klipersa - Blejk Grifin i...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.