Nedović ne menja boje

Izvor: Mondo, 03.Maj.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović ne menja "boje"

Srpski bek Nemanja Nedović i naredne sezone će nositi dres kluba iz Malage.

Foto: MN Press

Košarkaški klub Unikaha bio je na pragu toga da prethodnog novembra "razmeni" Nemanju Nedovića sa Armanijem za Olivera Lafajeta, ali to trener Đoan Plaza nije dozvolio, što se ispostavilo kao dobra odluka za ovaj tim.

Nedović je na početku sezone potpisao dvogodišnji ugovor sa timom iz Malage, sa opcijom da se saradnja prekine po završketku prve godine ugovora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali su u Unikahi zadovoljni partijama srpskog košarkaša, pa će on i naredne godine nositi "zeleno-ljubičasti" dres.

Unikaha je takmičenje u Evroligi završila u TOP8 fazi, kada su ostali bez nekoliko povređenih igrača poput Stefana Markovića, a Nedović je u Evroligi prosečno igrao 16 minuta i za to vreme beležio 8 poena, 0,8 skokova i 2 asistencije, dok je nešto bolje brojke imao u španskoj ligi.

U dosadašnjoj karijeri Nedović je igrao za Crvenu zvezdu, Lijetuvos Ritas, Valensiju i Unikahu, kao i za Golden Stejt u NBA ligi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.