Ne mogu pare da kupe pravu ljubav: Tevez odjavio Čelsi i Napoli, kraj u Boki!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne mogu pare da kupe pravu ljubav: Tevez odjavio Čelsi i Napoli, kraj u Boki!

Nigde nije kao kod kuće

Gađali su ga milionima, ali Karlos Tevez je odavno zaradio i više no što mu treba. I tada je i shvatio da mu najviše nedostaje ono što u Evropi nije imao. Emociju. Juventus je nudio bogatstvo da ostane, nije vredelo. Sada isto pokušavaju i Napoli i Čelsi i opet ne vredi. Kad Tevez odluči to je gotova stvar.

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis označio je Teveza kao idealnu zamenu za zemljaka Gonzala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Iguaina, koji ide u Juventus, ali se 32-godišnji napadaču ostaje na čuvenoj "Bombonjeri".

"Veoma sam srećan u Boki. Planiram da u tom fantastičnom klubu završim karijeru. Tačno je da me Napoli i Čelsi žele, ali ponoviću: Nemam nameru da odem'", poručio je Tevez svim potencijalnim udvaračima i time negirao glasine da je nezadovoljan finansijskom situacijom u klubu iz Buenos Ajresa.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.