Ne mogu da se dogovore, Jovetić ostaje?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne mogu da se dogovore, Jovetić ostaje?

Izgleda da je čitava priča oko transfera Stevana Jovetića pala u vodu...

Pominjalo se da će Stevan Jovetić ove sezone preći u Fiorentinu na pozajmicu, ali se to najverovatnije neće desiti jer su pregovori propali, sudeći po pisanjima italijanskih medija.

Jovetić nema mesto u startnoj postavi Intera, plan je bio da se pošalje na pozajmicu, ali Fiorentina nije htela da mu plaća punu platu, već je jedan deo htela da prepusti Interu.

Nisu se na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dogovorili, ali nije još uvek gotovo, moguće je da neko popusti do srede uveče.

Čekamo sutrašnji dan i zbog Stevana, videćemo da li će biti osuđen na klupu Intera ove sezone ili će ponovo biti ljubimac navijača Viole.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Obrt, Milan bi da dovede Jovetića!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 14:01

Situacija sa Stevanom Jovetićem se komplikuje iz trena u tren...Nekadašnji kapiten Partizana, Stevan Jovetić, i dalje je fudbaler Intera, a za njegove usluge je najviše bila zainteresovana Fiorentina tokom ovog leta...Međutim, nisu uspeli još uvek da ga dovedu, problem je nastao između Fiorentine...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.