Ne daju Srbinu klupu bivšeg evropskog prvaka

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2016, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne daju Srbinu klupu bivšeg evropskog prvaka

Dugo je birao Notingem Forest novog menadžera, spominjala su se brojna imena kandidata, a među njima bio je i Miroslav Đukić.

Nekadašnji selektor Srbije i bivši trener Partizana važio je za jednog od glavnih kandidata, ali su “šumari” na kraju odlučili da angažuju Frrancuza Filipa Montanja, nekadašnjeg šefa stručnog štaba Rena.

Đukić je poslednji angažman imao u španskom drugoligašu Kordobi sa kojim je okončao saradnju u leto 2015. Godine, a trenirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je još Valjadolid, Valensiju, Herkules i Muskron.

Zanimljivo je da je jedan od kandidata za klupu Nčlana engleskog Čempionšipa bio i Rajan Gigs, koji verovatno neće biti u stručnom štabu Žozea Murinja u Mančester Junajtedu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.