Navijači dočekali fudbalere kao heroje iako su izgubili od najvećeg rivala! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2014, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači dočekali fudbalere kao heroje iako su izgubili od najvećeg rivala! (VIDEO)

Pristalice Hajduka iz Splita napravile spektakularan doček svojim igračima koji su u znak protesta izašli sa 15 minuta zakašnjenja na teren i zbog toga će izgubiti službeno meč protiv ljutog protivnika Dinama

Fudbaleri Hajduka iz Splita koji su odbili da igraju najveći hrvatski derbi protiv Dinama iz Zagreba, jer su se solidarisali sa svojim navijačima kojima nije bilo dozvoljeno da uđu na stadion, dočekani su na svom “Poljudu” kao heroji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

“Bili” su u znak protesta, jer je uprava “modrih” iz glavnog grada Hrvatske zabranila 15-rici pristalica kluba iz Dalmacije da uđu na “Maksimir” na derbi, odlučili da izađu na teren sa 15 minuta zakašnjenja zbog čega je ovaj meč odložen i verovatno će pripasti domaćinu za “zelenim stolom”.

Zbog svega toga što su uradili, njihova navijačka grupa “Torcida” ima je priredila spektakularan doček na njihovom stadionu, a parola je bila “Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost”. Pogledajte kako je bilo na “Poljudu”.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.