Navijači Plzenja objasnili gde su granice Srbije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Plzenja "objasnili" gde su granice Srbije! (foto)

Najvatrenije pristalice Viktorije iz Plzenja oduševile su ljubitelje fudbala na "Karađorđu" transparentom koji su istakle u završnici revanš susreta sa Vojvodinom.

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da prirede senzaciju i nadomeste tri gola zaostatka iz prvog duela sa Viktorijom, ali je novosadska publika uživala i u revanš susretu.

Domaćin je krenuo svim silama u prvih 20 minuta, potom je usledio autogol Igora Đurića čime su snovi Novosađana da mogu do čuda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << srušeni.

Viktorija je do kraja utakmice postigla još jedan gol a navijači su pored toga mogli da vide još jedan jako bitan detalj.

U samoj završnici susreta na južnoj tribini stadiona "Karađorđe" pristalice Viktorije Plzenj istakle su transparent na kojem je pisalo "Kosovo je Srbija".

Stadionom se prolomio aplauz u znak odobravanja ovog gesta navijača protivničkog kluba koji su pokazali podršku Srbiji u brobi koju vodi za očivanje svog suvereniteta.

Foto: Beta/DraganGojić/Ds

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.