Navijači Junajteda besni: Da se ne ponovi slučaj Pogba

Izvor: RTS, 23.Jun.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Junajteda besni: Da se ne ponovi slučaj Pogba

Talentovani napadač "đavola" Džoš Harop potpisao je višegodišnji ugovor sa Prestonom, a navijači Junajteda smatraju da je to velika greška i da bi vrlo lako mogao da se ponovi "slučaj Pogba".

Harop je postao poznat široj fudbalskoj javnosti, posle utakmice protiv Kristal Palasa, u poslednjem kolu Premijer lige, u kojoj je postigao i pogodak.
Ipak, Žoze Morinjo procenio je da mu mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napadač nije potreban, a Harop je brzo našao novu sredinu – ekipu Prestona, koja se takmiči u Čempionšipu (drugi rang takmičenja).
Navijači Junajteda i dalje ne mogu da zaborave "slučaj Pogba", odnosno što je klub platio 100 milion za igrača, koji je kao talentovani mladić napustio "Old Traford" za džabe i smatraju da bi nešto slično moglo da se desi sa talentovanim Haropom.
Harop je prošle sezone bio najbolji strelac rezervnog tima Junajteda, sa deset golova na 25 utakmica.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.