Nastasiću, idi u Juventus

Izvor: Kurir, 29.Jul.2014, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasiću, idi u Juventus

Za Nastasića, kao i Jovetića bilo bi najbolje da se vrate u Italiju, konkretno u Juventus. Obojica igraju u prejakom klubu, Mančester sitiju, koji je investirao oko 60 miliona u njih, rekao je bivši sportski direktor Fjorentine

Bivši sportski direktor Fjorentine Pantaleo Korvino posavetovao je Matiju Nastasića da iz Mančester sitija pređe u Juventus.

Upravo je Korvino pre nekoliko godina iz Partizana za male pare doveo Matiju Nastasića i Stevana Jovetića, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << igrače prvaka Engleske.

- Za Nastasića, kao i Jovetića bilo bi najbolje da se vrate u Italiju, konkretno u Juventus. Obojica igraju u prejakom klubu, Mančester sitiju, koji je investirao oko 60 miliona u njih. Na njihovu nesreću, imali su povrede koje su ih odvojile od terena, ali i dalje su izuzetni igrači s velikim potencijalom - rekao je Korvino i dodao:

- Mančester siti ima previše dobrih igrača na njihovim pozicijama, dok bi u Juventusu imali više prostora za igru.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.