Najgori Zlatanov niz u poslednjih 10 godina!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgori Zlatanov niz u poslednjih 10 godina!

Ne ide Mančester junajtedu, ne ide ni Zlatanu Ibrahimoviću.

Švedski napadač je i na petom uzastopnom meču u Premijer ligi ostao bez datog gola, a to mu je najgori niz još od 2006. godine.

Ibrahimović je danas došao do brojke od 498 minuta bez datog gola u ligaškim mečevima, a to mu se poslednji put dogodilo u dresu Intera u jesen 2006. godine, dakle pre tačno 10 godina.

Žoze >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Murinjo će definitivno morati nešto da promeni u čitavoj ekipi, a pogledajte OVDE šta je rekao Antoniju Konteu na kraju, kao i tvit dana u režiji Eidura Gudjonsena.

Ibrahimovic is 498 mins without a League goal... his worst run since Sept-Oct 2006 (thanks @JRCooper26 for confirming).

— Jonny Blain (@jonoblain) October 23, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj ljubavi? Navijači Junajteda besni na Ibru! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016

Nakon debakla u devetom kolu od Čelsija, navijači "Crvenih Đavola" će imati štošta da zamere svom napadaču...Ne cvetaju ruže Mančester junajtedu, a bogami ni Zlatanu Ibrahimoviću. Nakon debakla na "Staford Bridžu", Ibra je blizu 500 minuta bez gola, što mu se do sada nikada nije desilo u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.