Nacistički pozdrav Džake prošao nekažnjeno!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacistički pozdrav Džake prošao nekažnjeno!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Švajcarske nije preduzela nikakve mere protiv reprezentativca Albanije Taulanta Džake, koji je izazvao žestoku reakciju tamošnje javnosti nacističkim pozdravom posle meča Bazel - Jang Bojs.

Džaka na meču LŠ protiv Ludogoreca

 

Džaka je bio među najratobornijim albanskim reprezentativcima i među prvima koji su nasrnuli na Stefana Mitrovića kada je defanzivac "orlova" spustio zastavu sa drona kako bi se nastavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << utakmica Srbija - Albanija pretprošlog utorka u Beogradu, a bio je u centru pažnje i kada se vratio klupskim obavezama.

Posle utakmice sa Jang Bojsom, on je na putu do tunela prvo stavio ruku na srce, zatim je podigao visoko, što su švajcarski mediji okarakterisali kao nacistički pozdrav, a Fudbalski savez je nakon togapokrenuo disciplinski postupak. U petak je Disciplinska komisija saopštila da nema osnova da se Džaka kazni, a on je prethodno tvrdio da je želeo da pozdravi članove porodice na tribini.

Klar, ein "freundlicher" Gruss an die Familie! http://t.co/5QYirneh3h #fare #xhaka gehört gesperrt! pic.twitter.com/gRylQ10Eac

— Charly Suter (@charlyontour) October 20, 2014

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NACISTIČKI POZDRAV BEZ KAZNE: Švajcarci oprostili Džakino salutiranje Hitleru

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014

BERN - Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Švajcarske saopštila je da nema osnova da se kazni igrač Bazela i albanski reprezentativac Taulant Džaka, koji je posle meča sa Jang bojsom navijačima pokazao nacistički pozdrav...Džaka je po završetku meča u kome je njegov Bazel savladao Jang...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.