Na Preševu za ulazak u Srbiju čeka se jedan sat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Preševu za ulazak u Srbiju čeka se jedan sat

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima danas po podne nema dužih zadržavanja putničkih vozila od 30 minuta, osim na graničnom prelazu Preševo sa Makedonijom, gde su zadržavanja na ulazu u Srbiju oko jedan sat.

Kako je naveo Auto-moto savez Srbije, na naplatnim rampama pojačan je protok vozila. Zadržavanja na Bubanj Potoku su oko 15 minuta, na ostalim naplatnim rampama od pet do 10 minuta.

Veći broj vozila prisutan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je kako na autoputevima, tako i na glavnim magistralni putevima i na obilaznici oko Beograda.

AMSS savetuje vozačima više strpljenja i tolerancije za volanom, posebno na deonicama gde je zbog radova saobraćaj usporen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.