NISU SAMO MURINJO I RONALDO: I ZVEZDA PSŽ-a utajila porez! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU SAMO MURINJO I RONALDO: I ZVEZDA PSŽ-a utajila porez! (FOTO)

Još jedan u nizu.

Fudbaler Pari Sen Žermena, Anhel di Marija, bio je član kraljevskog kluba od 2010. do 2014. godine, i tom razdoblju optužen je da je utajio porez u iznosu od 1,3 miliona evra 2012. i 2013. godine.

SJAJNO: Dok se njegovi drugovi bore u Poljskoj, evo gde je i šta radi Sergej Milinković Savić (FOTO)

VEĆ SU GA GLEDALI U BEOGRADU: Direktor evropskog velikana putuje u Poljsku zbog ZVEZDAŠA (FOTO)

Argentinac je na sudu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priznao krivicu, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu i mora da plati dva miliona evra.

Angel Di Maria sentenced to one year in prison and will pay a £1.76m fine for tax fraud https://t.co/IBOTqYZbGL pic.twitter.com/kOYap27tvB

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) June 21, 2017

Di Marija nije jedini. Prošlog meseca Lionel Mesi je takođe bio osuđen na 21 mesec zatvora, a sumnjiče se i Kristijano Ronaldo i Žoze Murinjo.

RAD ĆE BITI LAKŠI: Zvezdin stručni štab dobio novu opremu (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.