NIKADA NIJE KASNO: Marej konačno priznao da se spramno poneo prema Novaku!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKADA NIJE KASNO: Marej konačno priznao da se spramno poneo prema Novaku!

Sramota me je nekih stvari koje sam radio i govorio na terenu. Ali, to je iza mene. Nikada ne bih razgovarao na taj način sa nekim, rekao je Marej

LONDON - Britanski teniser Endi Marej konačno je priznao da je njegovo ponašanje na terenu u pojedinim trenucima sramno.

Marej je u finalu Australijan opena poražen od Srbina Novaka Đokovića. Britanac je tada tvrdio da Đoković želi da ga prevari tokom duela.

"Sramota me je nekih stvari koje sam radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i govorio na terenu. Ali, to je iza mene. Nikada ne bih razgovarao na taj način sa nekim. Nikada. U svakodnevnom životu to nikada ne bih uradio. Ako posluštate mnoge stvari koje govorim na terenu, većina se svodi na samokritiku. Ali, naučio sam da kada emotivna strana našeg mozga preuzme kontrolu, mi se trudimo da tražimo izgovore i krivimo nekog drugog. Ali, ja znam veoma dobro da sam ja prva osoba koju krivim za neuspeh. Ja ne želim da kažem nikome ništa loše na terenu, ali se dešava. Kada ste pod velikim pritiskom, prirodno je da počenete da tražite izgovore", istakao je Marej.

On je priznao da je verovao da može da osvoji titulu u Melburnu.

"Pomislio sam: Bože, ovo bi mogao da osvojiš. Ako neko ima grčeve u finalu Grend slema, onda bi ti trebalo da slaviš. Ne želim da mi se to dešava", naveo je Marej.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.