NIKAD SE PRE OVO NIJE DESILO: Novak na Vimbldonu postaje deo istorije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD SE PRE OVO NIJE DESILO: Novak na Vimbldonu postaje deo istorije (FOTO)

Takmičenje počinje u ponedeljak.

Novak Đoković će na Vimbldonu (žreb pročitajte OVDE) postati deo teniske istorije kakva do sad nije zabeležena. Prvi put u istoriji pred jedan Gren slem turnir posle čak četvorica igrača konkurišu za prvo mesto na ATP listi. Uz trenutno prvoplasiranog Endija Mareja, koji može da ostane na toj poziciji, na prvo mesto ATP liste po okončanju turnira u Londonu mogu i Novak Đoković, Rafael Nadal i Sten Vavrinka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
No. 1 after #Wimbledon will be:

Murray if he's finalist

Nadal if he's finalist

Wawrinka if he wins title

Djokovic if he wins title with help

— ATP Media Info (@ATPMediaInfo) 30. јун 2017.

Marej će ostati na prvom mestu ako se plasira u finale, bez obzira na ostale učesnike i njihov učinak. Nadal će biti prvi na svetu ukoliko stigne do finala, bez obzira na učinak rivala. Vavrinka će prvi put u istoriji postati svetski broj jedan ako osvoji titulu, bez obzira na ime rivala u finalu. Đoković može da se vrati na prvo mesto samo ako u prva tri kola ispadnu Marej, Nadal i Vavrinka, što je malo verovatno, ali nije nemoguće, svedoci smo brojnih iznenađenja u tenisu poslednjih meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.