NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM Borac se uneredio usred meča /VIDEO/

Izvor: Blic, 07.Okt.2015, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM Borac se "uneredio" usred meča /VIDEO/

Krajnje bizarna situacija desila se u Zapadnoj Virdžiniji u sklopu borilačkog spektakla "Lom u kavezu", kada su u ringu nastupili američki borci Daniel Kuper i Travis Volford.

Naime, Daniel je uhvatio protivnika  u "giljotinu" a onda se desilo nešto jako čudno: Travis je delovao kao da ima stomačnih tegoba, a kada je ustao prosto se "ispraznio" u sred ringa i borbe.

Kako navodi promoter ovog događaja, Kris Smit, Volford je pre borbe bio na festivalu čilija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Nikad nisam video nešto toliko odvratno, ali sr*** može da se dogodi svakome. Travis je prie borbe bio na festivalu čilija, pojeo je nešto ljuto i došlo je do eksplozije. Sve je završilo na podu našeg ringa. Ima šansu da 13. novembra dokaže da je ovo bila slučajnost", rekao je Smit.

Američki borac je nakon ovog "incidenta" u ringu dobio nadimak "smeđi bombarder".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.