Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE ‘ŠLJIVA’ JEDINI PROBLEM: Filip Đorđević mora na bolovanje

Srpski reprezentativac i fudbaler Lacija Filip Đorđević moraće da pauzira od četiri do šest nedelja, ali ne zbog “šljive” na desnom oku koju je zaradio u duelu sa Frozineneom i kojom se “pohvalio” na društvenim mrežama.

Naime, ubojiti napadač je na istom meču doživeo i povredu aduktora desne noge koja mu je tokom jutra dijagnostikovana u trening centru Lacija.
Očekivana dužina oporavka kod sličnih povreda je između 30 i 40 dana što znači da bi Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na teren mogao da se vrati tek sredinom ili krajem novembra što će svakako biti hendikep za Lacio pošto je bivši napadač Crvene zvezde jedan od najboljih igrača tima na početku sezone.
The post NIJE ‘ŠLJIVA’ JEDINI PROBLEM: Filip Đorđević mora na bolovanje appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.