Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2015, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE NEKI ŠALJIVDŽIJA: Navijači ‘provalili’ Ronalda iz prve

Brojni su pokušaji i medija i javnih ličnosti da se na današnji dan našale sa svojom publikom pa je i Kristijano Ronaldo uradio nešto slično.

On je na svom Tviter profilu napisao da će se “na kraju sezone povuući iz fudbala pošto njegovo telo navodno više ne može da izdrži velike napore”.
Naravno, većina nije nasela na ovu šalu jer se Portugalac nalazi u najboljim igračkim godinama, trenutno je najbolji fudbaler sveta, a na kraju krajeva najavljeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da će pred kraj karijere preći u američku MLS ligu.
hotsport.rs
The post NIJE NEKI ŠALJIVDŽIJA: Navijači ‘provalili’ Ronalda iz prve appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.