Izvor: HotSport.rs, 07.Feb.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NENADANO POJAČANJE: Božović na proleće na slatkim mukama!

Ukoliko se po jutru dan poznaje, Zvezda će na proleće biti nezaustavljiva.

Crveno-bele do sad su pojačali Damjan Le Talek, David Babunski i Edson Silva. Ipak, jedno od najvrednijih pojačanja stiže nenadano, i to iz sopstvenih redova – Vukašin Jovanović ostaje u Zvezdi! Makar do leta.
Kako je mladi štoper rekao u izjavi za “Mondo”, ujutru kreće put Kipra, gde se ostatak tima nalazi na pripremama:
– Ne idem nigde, već putujem sutra ujutru na Kipar. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Nisam se dogovorio ni sa jednim klubom. Nadam se da ću u maju slaviti titulu.
Doduše, prelazni rok je veoma prevrtljiv, tako da nije nemoguće da mladi štoper ipak napusti Marakanu.
Prelazni rok u Rusiji traje do kraja februara, ima još mnogo vremena da se stvari promene…

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRT - Jovanović odlazi na Kipar!

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016

Defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović u subotu je viđen kao novi član Zenita, ali se dogodio obrt usled kojeg je mladi štoper spakovao kofere i krenuo na Kipar...Mladi srpski reprezentativac Vukašin Jovanović za sada ostaje u Crvenoj zvezdi iako se u subotu pojavila informacija da je sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.