NEMCI TVRDE: Grobari tukli navijače Šalkea kod hotela u Solunu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Feb.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMCI TVRDE: Grobari tukli navijače Šalkea kod hotela u Solunu! (FOTO)

Renomirani nemački list Bild u izveštaju sa utakmice PAOK - Šalke navodi da je meč obilovao skandalima pre, tokom i posle meča, koji je na kraju završen ubedljivom pobedom Nemaca od 3:0, posle čega su faktički obezbedili osminu finala u Ligi Evrope.

GROBARI TUKLI NEMCE KOD HOTELA POSLE MEČA

Foto: Marko Todorović

Ono što nemački list javlja jeste informacija da su navijači Partizana, koji su u bratskim odnosima sa pristalicama PAOK-a, sačekali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pristalice iz Nemačke posle čega je došlo do nekoliko tuča između Grobara i navijača Šalkea.

Navode da su Grobari uveče došli do hotela u kome su bili smešteni navijači gostujućeg tima i tu je došlo do nekoliko ozbiljnih tuča u kojima je bilo povređenih. Tuča je završena dolaskom policije na mesto sukoba.

Jedna tuča viđena je i pre utakmice, kada su maskirani navijači PAOK-a upali u kafić i rasterali Nemce.



ANTI-NACISTIČKE PAROLE NAVIJAČA PAOKA

Printskrin: Youtube

Nemci su osim tuča u kojima su navijači PAOK-a i Partizana uglavnom delili batine Nemcima, šokirani transparentima koji su viđeni na Tumbi. Jedan od njih glasio je ''Smrdljivi Nacisti, marš odavde'', a u sredini je dodat i crtež Angele Merkel sa brkovima koji su karakteristični za Hitlera.

ODGOVOR MAJMUNIMA IZ PRILEPA KOJI SU PRIŽELJKIVALI BOMBARDOVANJE SRBIJE

Takođe, još jedan transparent je mogao da se vidi tokom celog meča, a to je svojevrstan odgovor ''Majmunima'' iz Prilepa, navijačkoj grupi koja je pre nekoliko dana, priželjkivala bombardovanje Srbije. Razlog je bio transparent na košarkaškoj utakmici PAOK - Partizan, na kojoj je istaknut zajednički transparent ''Makedonija je Grčka''.

Printskrin: Youtube

''Majmuni'' su nakon toga istakli transparent ''Za južne susede samo bankrot, za severne samo NATO. Grčka je Makedonija''.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pobratimi "grobara" poručili Nemcima: Glupi nacisti, nestanite odavde

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2017

Navijači PAOK-a na meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Šalkea u Solunu razvili su transparent gostima: "Glupi nacisti, nestanite odavde"...Pored toga, našao se i plakat na kome je karikatura nemačke kancelarke Angele Merkel sa brkovima po kakvima je poznat bio Adolf Hitler...Nemački mediji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.