Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA MNOGO ODMORA: Poznat termin starta priprema i pet provera Čukaričkog

Fudbaleri Čukaričkog neće mnogo odmarati posle najuspešnije sezone u istoriji kluba pošto pripreme za narednu počinju 10. juna. 

Već tri dana kasnije ekipa odlazi u Austriju, gde će boraviti do 28. juna.
Čukarički će, za sada, na pripremama odigrati pet prijateljskih utakmica – protiv Slovana iz Bratislave (16. jun), Laska iz Linca (19. jun), Žiline (22. jun), Šturma (24. jun) i Grodiga (28. jun).
- Imamo protivnike >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kakve smo i tražili, što bi se reklo, po meri. Uvek sam tražio da nam protivnici budu jaki. Očekuju nas utakmice u kojima smo najmanje gleda rezultat, već je poenta da se što bolje pripremimo i da uvidimo gde su nam slabosti na kojima mora da se radi. Mečevi su na svaka tri dana i to je dobro, jer moramo što pre da uđemo u takmičarsku formu – rekao je trener Vladan Milojević za zvanični sajt kluba.
Ekipa sa Banovog brda prvu utakmicu u novoj sezoni igra već 2. jula, u 1. kolu kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope.
The post NEMA MNOGO ODMORA: Poznat termin starta priprema i pet provera Čukaričkog appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički kreće već 10. juna

Izvor: B92, 27.Maj.2015

Fudbaleri Čukaričkog neće mnogo odmarati posle najuspešnije sezone u istoriji kluba pošto pripreme za narednu počinju 10. juna...Tim sa Banovog brda je u tek završenoj sezoni osvojio treće mesto u Jelen Superligi i podigao pehar namenjen osvajaču Kupa Srbije...Samo tri dana posle okupljanja,...

Nastavak na B92...

Čukarički zakazao jake provere tokom priprema!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015

Za fudbalere Čukaričkog, osvajača nacionalnog Kupa, letnji odmor će biti vrlo kratak. Pripreme počinju već 10. juna, a zakazane su i veoma jake kontrolne utakmice u Austriji...Fudbaleri Čukaričkog su na zasluženom odmoru posle istorijske sezone i prvog osvojenog trofeja u Kupu Srbije...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.