Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEIZVESNO: Da li će Ronaldo vratiti Španiji milione?

Vodeći španski mediji preneli su da će Kristijano Ronaldo vratiti Španiji skoro 15 miliona evra duga za porez, ali pitanje je da li će se to desiti.
Ronaldo je optužen da je utajio novac zarađen od prodaje prava na lik u periodu tokom 2011-2014 godine, a pred španskim sudom će se pojaviti 31. jula.
Advokatska firma koja ga predstavlja je demantovala navode da će Portugalac u znak saradnje da plati španskoj preskoj službi 14,7 miliona evra.
Portugalcu preti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kazna do 21 meseca zatvora, koju ukoliko bude osuđen neće služiti jer se prema španskom zakonu ne podleže zatvoru ako optuženi nije ranije osuđivan i ako je kazna manja od dve godine.
Zbog utaje poreza je u Španiji istražen slučaj već nekoliko fudbalera, među kojima su Lionel Mesi i Anhel di onaMarija.
Ronaldo se nalazi u Rusiji gde Portugal nastupa na Kupu konfederacija.
The post NEIZVESNO: Da li će Ronaldo vratiti Španiji milione? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.