Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE U TAJ GOL DEČKO: Autogolčina za TV špice (VIDEO)

Fudbaler holandskog drugoligaša OSS-a izvesni Žordi Balk u duelu sa Ajndovenom postigao je do sada neviđeno lep autogol.

Defanzivac je u pokušaju da vrati do golmana tako zahvatio loptu da je ona dobila zanimljivu putanju, takvu da je čuvar mreže njegovog tima bio potpuno nemoćan.
http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2015/04/ajndhoven-autogol.webm
Na kraju Ajndhoven je trijumfovao sa 2:1, iako su gosti uspeli da izjednače preko Matjea u 33. minutu, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Gunst u 77. sigurno izveo penal za konačan rezultat.
hotsport.rs
The post NE U TAJ GOL DEČKO: Autogolčina za TV špice (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.