NAVIJAČI OLIMPIJAKOSA SE OGLASILI: Naše BRATSTVO sa DELIJAMA je NERASKIDIVO i NESALOMIVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAČI OLIMPIJAKOSA SE OGLASILI: Naše BRATSTVO sa DELIJAMA je NERASKIDIVO i NESALOMIVO (FOTO)

Diglo se mnogo prašine.

Prethodnih dana mnogo bure se podiglo zbog zviždanja pojedinaca tokom košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Olimpijakosa, odigranoj u sredu u Areni. Posle Delija koje su se oglasile tokom prijateljske utakmice sa Spartakom iz Moskve oko zviždanja Olimpijakosu na košarkaškoj utakmici u Areni (pročitajte OVDE), oglasile su se i pristalice grčkog tima. Najverniji navijači Olimpijakosa, grupa Gejt 7, je na oficijalnoj Fejsbuk stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okačila fotografiju koregorafije na kojoj je grb Crvene zvezde uz poruku da prijateljstvo sa Delijama niko ne može da slomi.

– U poslednjih nekoliko dana, mnogi su se u Grčkoj i Srbiji bavili zvižducima koji su se čuli u Areni od pojedinaca. Voleli bismo da poručimo samo da je bratstvo Gejt 7 i Delija nesalomivo, a iz ovih situacija može da izađe samo kao jače i jače.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HULIGANI DIVLJALI NA DORĆOLU: Letele flaše i kamenice, bilo i razlupanih glava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2017, 12:32

Dve policijske patrole zaustavile sukob navijačkih grupa...Minulog vikenda pokazalo se da ni treći rang srpskog fudbala nije u potpunosti lišen huliganskih ispada. Posle utakmice Srpske lige - grupa Beograd, između domaćeg Dorćola i Prve iskre iz Bariča, došlo je do sukoba dve navijačke grupe...NAVIJAČI...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.