NAJAVA DANA (četvrtak, 5. maj): Liga Evrope, Fenerbahče, Kopenhagen, Malme - sve u Trostrukom superparu

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (četvrtak, 5. maj): Liga Evrope, Fenerbahče, Kopenhagen, Malme - sve u Trostrukom superparu

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Vreme je da stavimo tačku na Ligu Evrope i saznamo imena dva putnika u Bazel na finale ovog takmičenja. Zato će Sevilja i Liverpul večeras biti epicentri drame koja bi lako mogla da premaši i 120 minuta igre... Širom Evrope igraju se mečevi završnice nacionalnih kupova, a posebno zanimljivo biće finale Kupa Danske gde se sastaju Orhus i Kopenhagen. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Takođe, tokom noći očekuje nas Kopa Libertadores, a tu je ATP turnir u Madridu gde tokom popodneva Novak Đoković igra protiv Španca Bautiste. Za noćobdije tu je i NBA plej-of...

Sve ove, kao i mnoge druge mečeve možete odigrati po višim kvotama u kladionici MOZZART u okviru ponude Trostruki Superpar.

GRUPA SUPER 4

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4)

6501: LIVERPUL - VILJAREAL, 21.05

(Fudbal, Liga Evrope)


Pogodak Adrijana Lopeza u 92. minutu utakmice na Madrigalu u značajnoj meri je približio Žutu podmornicu velikom finalu u Bazelu i zadao težak posao Redsima u revanšu. U prvom meču Liverpul je imao za cilj da sačuva svoju mrežu, a sada će u toj ulozi biti Viljareal. Ipak, Redsi će pokušati da meč odvedu u potpuno drugi pravac.

6502: SEVILJA – ŠAHTJOR, 21.05

(Fudbal, Liga Evrope)


Rezultat iz prvog meča u Ukrajini (2:2), Sevilji daje za pravo da veruje u plasman u finale koje se igra u Bazelu, mada ni Rudari iz Donjecka nisu još rekli svoju poslednju reč. Sva tri prethodna duela ovih timova u regularnom delu završena su baš pomenutim rezultatom, pa ne bi trebalo da budemo iznenađeni ako bi smo opet gledali identični scenario, triler i produžetke na „Ramon Sančez Pishuanu“.

5362: FENERBAHČE - KONJA, 18.15

(Fudbal, Kup Turske)


Konja je obezbedila Ligu Evrope i u Istanbul dolazi željna nadigravanja. Fener je u seriji od četiri vezana meča u kojima su protivnicima davali od 3 do 4 gola, a s obzirom na onih 0:3 od pre dve nedelje, Konja je svesna da samo može da mašta o čudu.

5481: MALME - HEKEN, 15.30

(Fudbal, Kup Švedske)


Heken se nada da će iz drugog pokušaja u istoriji doći do trofeja u švedskom Kupu jer poslednjih godina ne leži rivalu, ali Malme je domaćin i pre nekoliko dana deklasirao ga je u ligi sa 3:0. Pri tom, Malme je u znatno boljoj formi, za razliku od gostiju koji su na poslednjih pet dobili jednu, a izgubili četiri utakmice.

5541: ORHUS - KOPENHAGEN, 17.00

(Fudbal, Kup Danske)


Orhus, koji je danski rekorder po broju osvojenih kupova ujedno je i prepreka u Kopenhagenovom nastojanju da odbrani ”duplu krunu”. Ali forma gostiju i lidera na tabeli je neuporedivo bolja. Beli će imati veliku podršku na Parkenu, ali puleni Stalea Solbakena ipak su favoriti.

5457: ROZARIO – GREMIO, 00.15

(Fudbal, Kopa Libertadores)


Pre sedam dana Gremio je bio bolji u Brazilu (0:1), i šestoplasirani tim argentinske Primere sada dočekuje brazilce pred svojom publikom. Gremio je dvanaesti u brazilskoj Seriji A, a do utakmice sa Rozariom nanizali su pet mečeva bez poraza. Pred njima je teško gostovanje.

7033: TORONTO - MAJAMI, 02.00

(Košarka, NBA)


Reptorsi nisu uspeli da povedu u seriji posle prvog meča koji su izgubili od Majamija u produžecima (96:102). Utakmicu je u neizvesnost poslao Kajl Lauri košem sa pola terena 3,3 sekunde pre kraja meča. Međutim u produžetku Toronto nije uspeo da postigne koš skoro četiri minuta, a najzaslužniji za pobedu Majamija bio je Dvejn Vejd koji je u nastavku ubacio sedam od ukupno 24 poena koliko je zabeležio na kraju.

Sve mečeve iz ponude Super 4 Trostrukog superpara pogledajte na sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 6

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6)

6458: BOKA JUNIORS -SERO PORTENO, 02.45

(Fudbal, Kopa Libertadores)


Karlos Tevez i družina u prvom meču osmine finala ovog takmičenja ostvarili su na gostovanju rezultat 1:2. Paragvajci su u međuvremenu remizirali u domaćem prvenstvu, dok su argentinci u njihovom poraženi. Međutim, u Kopa Libertadoresu Boka ima samo jedan poraz kod kuće u poslednje tri godine, dok je Sero Porteno u ovom takmičenju poslednji put slavio na strani davne 2011. godine.

7026: NIŽNJI NOVGOROD -UNIKS, 17.30

(Košarka, Rusija, VTB liga)


Uniks trenutno vodi sa 2:0 protiv Nižnji Novgoroda u plej-of seriji ruske VTB lige. Prva dva meča u Kazanju završena su pobedom Uniksa 83:70, odnosno 70:61. Poslednjih pet susreta ove dve ekipe (uključujući i pomenuta dva) završena su pobedom Uniksa i to svaki put uz minimum deset poena razlike.

Sve mečeve iz ponude Super 6 Trostrukog superpara pogledajte na sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

Sve mečeve iz ponude Super 8 Trostrukog superpara pogledajte na sajtu mozzartbet.com

7839: ĐOKOVIĆ - BAUTISTA, 15.20

(Tenis, ATP Madrid)


Najbolji teniser sveta je lako uzeo meru Hrvatu Ćoriću na startu turnira u Madridu, a ne bi trebalo da ima problema ni sa starim znancem kojeg je pobedio u sva tri prethodna međusobna duela. Jeste Bautista u solidnoj formi, 17. je teniser sveta, ali će mu to teško pomoći da izbegne poraz od Đokovića koji lagano tempira formu za Rolan Garos.

Pratite MOZZART i na Vajberu

7026: NIŽNJI NOVGOROD -UNIKS, 17.30

(Košarka, Rusija, VTB liga)

Uniks trenutno vodi sa 2:0 protiv Nižnji Novgoroda u plej-of seriji ruske VTB lige. Prva dva meča u Kazanju završena su pobedom Uniksa 83:70, odnosno 70:61. Poslednjih pet susreta ove dve ekipe (uključujući i pomenuta dva) završena su pobedom Uniksa i to svaki put uz minimum deset poena razlike.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (četvrtak, 5. maj): Liga Evrope, Fenerbahče, Kopenhagen, Boka - sve u Trostrukom superparu

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2016

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama..Vreme je da stavimo tačku na Ligu Evrope i saznamo imena dva putnika u Bazel na finale ovog takmičenja. Zato će Sevilja i Liverpul večeras biti epicentri drame koja bi lako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.