Muslin odlučio, ovo je sastav Srbije za meč sa Kiprom!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin odlučio, ovo je sastav Srbije za meč sa Kiprom!

Srbija danas od 17 časova u Užicu igra prijateljski meč protiv reprezentacije Kipra, a evo i sastava za koji se odlučio novi selektor Slavoljub Muslin.

Slavoljub Muslin je dočekao taj dan, predvodiće po prvi put u svojoj karijeri reprezentaciju Srbije, a to će bidi na stadionu u Užicu i to protiv reprezentacije Kipra.

Meč počinje od 17 časova, evo i startne postave Srbije:

Srbija: Kahriman - Rukavina, Rajković, Nikola Maksimović, Milunović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mladenović - Matić, Nemanja Maksimović, Tadić, Kostić - Mitrović.

Inače, naša reprezentacija u direktnim duelima sa Kipranima ima sjajan skor od 6 pobeda i jednog nerešenog rezultata uz gol razliku 19:2.

Formacijski, ovako bi naš tim trebalo da izgleda na terenu:

Slavoljub Muslin je istakao da će mešati karte, tačnije, da danas neće igrati igrači koji su igrali prethodnog vikenda za svoje klubove, što se ispostavilo kao tačno.

Evo ko se nalazi na klupi za rezerve danas:

Jovanović, Kolarov, Spajić, Sedlar, Milivojević, Zdjelar, Grujić, Milinković-Savić, Ljajić, Živković i Pavlović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija bolja od Kipra: Tadić plesao na terenu, nova taktika donela Muslinu pobedu na debiju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016

Slavoljub Muslin je mandat na klupi fudbalske reprezentacije Srbije započeo pobedom - Orlovi su bili bolji od selekcije Kipra rezultatom 2:1 (2:1)...Za razliku od prethodnih mečeva kada je selekciju predvodio Radovan Ćurčić, sada smo donekle mogli da uživamo u predstavi koju je Srbija prikazala...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.