Muslin: Dali smo Želji prednost

Izvor: B92, 31.Jul.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Dali smo Želji prednost

Trener Standarda Slavoljub Muslin nezadovoljan je primljenim golom od Željezničara, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Belgijski tim slavio je 2:1 u Liježu, a Muslin smatra da sarajevski tim ima prednost zbog postignutog gola u gostima.

"U Evropi ne smeš primiti gol kod kuće, što se nama dogodilo. Taj gol daje prednost Željezničaru, koji će imati veliku podršku na svom terenu", rekao je Muslin.

Standard je dominirao na svom trenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Liježu, imao desetak pokušaja da postigne gol, dve trećine vremena posed lopte, postigoa je dva gola u prvom poluvremenu, ali je posustao u nastavku.

"Problem je mentalne prirode, jer fizički smo veoma dobri. Primetio sam više tečnosti u našoj igri, ozbiljan pristup, bolje napadače", rekao je bivši trener Crvene zvezde.

Muslin je naglasio da su njegovoj ekipi potrebni iskusniji igrači, nakon što je klub pojačao 20-godišnji Portugalac Ročina.

Srpski trener se raduje povratku u Sarajevo gde je poslednji put bio 1984. godine, ali ističe da ne ide kao Turista u BiH.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.