Musli odličan u novom trijumfu Unikahe

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musli odličan u novom trijumfu Unikahe

Srpski centar odigrao je veoma zapaženu ulogu u pobedi Unikahe nad do danas nepobedivim Tenerifama.

Utakmica između Tenerifa i Unikahe je bila veoma neizvesna, bila je to utakmica "na jedan posed", gosti iz Andaluzije su imali više sreće, upisali treću prvenstvenu pobedu u nizu i naneli rivalu prvi poraz u ACB ligi ove sezone.

Na kraju je na semaforu pisalo 72:73, a veoma dorbu rolu pružio je Dejan Musli sa 15 poena (7/12 za dva, 1/3 penali) i 5 skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za pola sata u igri.

Jedini efikasniji na utakmici od bivšeg centra Manrese bio je njegov saigrač Džamar Smit sa 23 poena, uz procenat šuta preko 80% ( 4/5 za dva, 5/6 za tri).

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović je propustio ovaj meč zbog povrede, ali je proslavio pobedu svog tima na tviteru.

Lets goooooo 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 @unicajaCB

— Nemanja Nedovic (@nedovic1624) October 23, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.