Murinjovih najgorih 11 u Čelsiju (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjovih 'najgorih' 11 u Čelsiju (foto)

Mnogo igrača je prodefilovalo kroz redove Čelsija, a mnogi nisu ostavili dobar utisak.

'Skockao' je tim Murinjo, nije to uvek bio slučaj. Engleski mediji su napravili listu od 11 najgorih igrača Čelsija koji su igrali pod Murinjovom dirigentskom palicom.

Bilo je tu odličnih fudbalera ali se očigleddno nisu snašli u redovima "plavaca".

Njihove igre nisu bili ne visokom nivou pa su stavljeni na ovu listu kao najgori koje je Murinjo treniirao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
1.Enrike Ilario

Bivši golman Porta, verovatno nikada ne bi ni dobio šansu među stativama da se Čeh i Karlo Kudićini nisu povredili. Zabeležio je svega 20 nastupa u dresu Čelsija.

2. Azijer Del Orno

Levi bek je u sklub došao 2005. godine za 8 miliona evra, osvojio je Premijer ligu prve sezone, ali je ubrzo napustio klub.

3. Tal Ben Haim

Izraelski defanzivac došao je u redvoe Čelsija 2007. godine kao zamena za eventualne izostanke Terija i Karvalja. Ukupno je zabeležio 13 nastupa u dresu Čelsija.

4. Kalid Bularuz

Holandski defanzivac je doašao na "Stamford Bridž" iz redova Hamburga za 8,5 miliona evra 2006. godine. Nije ostavio dubok trag u igri Murinjove ekipe.

5.Stiv Sidžvel

Jedno od najlošijih pojačanja koja je Murinjo doveo u ekipu, bar tako smatraju mediji iz Engleske. Njegove igre u dresu Čelsija nisu ostavile neki zapaženi utisak kod navijača.

6. Šon Rajt-Filips

Ovaj ofanzivni vezni osim svoje neverovatne brzine ništa drugo nije pokazao zbog čega je doveden u ekipu iz Londona. On je doašo iz redova Sitija za neverovatnih 21 milion funti. Bačene pare.

7. Tijago

Portugalski vezni fudbaler nije uspeo da se privikne na obaveze koje nosi igranje u dresu londonskih "palavaca". On je doveden iz Benfike za 8 miliona evra. Odigrao je samo 34 utakmice za Čelsi.

8. Jiri Jarošik

Svakako jedan od največih promašaja u istoriji transfer politike Čelsija. On je došao u klub iz CSKA iz Moske, ali njegove igre su bili loše, pa nije imao šta da traži na "Stamford Bridžu".

9.Andrej Ševčenko

Svakako najveće ime na ovoj listi. Žario je i palio u Milanu, ali u dresu Čelsija je bio samo bleda senka nekada najboljeg napadača u Evropi. On je došao u London za 30 miliona evra, ali čini se da nije opravdao ni deo tog novca.

10. Klaudio Pizaro

Joše jedan napadač koji je svuda postizao golove osim u dresu Čelsija. Za Čelsi je postigao samo 2 gola na 21. meču u Premijer ligi. Skromno za napadača njegovog kalibra.

11. Mateja Kežman

Navijači su od tandema Drogba-Kežman mnogo očekivali, ali samo je Drogba uspeo da ispuni njihova očekivanja. Nije se Mateja najbolje snašao u Londonu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.