Murinjo u epizodi Ljudi, igramo kod kuće...

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo u epizodi "Ljudi, igramo kod kuće..."

Pravilo broj jedan je, "uvek nađi nešto da ti smeta i pokvari dan kada postaješ šampion".

Murinjo je u jednom trenutku prvog poluvremena meča između Čelsija i Kristal Palasa podigao palac i otpozdravio glasnim navijačima gostiju.

"Stamford Bridž" je odjekivao od njihove pesme, što je nateralo "Posebnog" da kaže četvrtom sudiji, "Da li mi igramo kod kuće", što je aluzija na slabo navijanje na stadionu Čelsija.

On se već tokom sezone žalio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nedostatak buke kada je Čelsi domaćin, da je neko drugi u pitanju, navijači bi se okomili na njega.

Ovako će Teri opet da vadi fleke, a navijači neće uzeti za zlo Murinju ove reči, jer im je doneo titulu, prvu u deceniji i treću koju su osvojili sa njim na kormilu.

Čestitke i da navežbate pesme za sledeće utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.