Murinjo spremio 70 miliona za reprezentativca Engleske!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2017, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo spremio 70 miliona za reprezentativca Engleske!

Kako prenose britanski mediji, Mančester junajted je rešen da mladog vezistu preseli u svoje redove.

Žozeu Murinju su ovog leta ispunjene samo dve želje, dovedeni su Viktor Lindelof (Benfika) i Romelu Lukaku (Everton).

Sledeći na redu je najverovatnije Ivan Perišić iz Intera, a onda "Đavolima" ostaje da portugalskom treneru na raspolaganje stave i jednog centralnog veznog fudbalera.

Veliki broj igrača je dovođen u vezu sa klubom, a sada je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << aktivirana priča o jednoj od prvih letnjih želja "Posebnog".

Naime, Junajted je spremio ponudu tešku 70 miliona evra za vezistu Totenhem Sparsa Erika Dajera.

Murinjo je impresioniran mladim vezistom Sparsa, odavno želi da ga preseli u redove svoje ekipe, ali uprava Totenhema ne želi da ga proda, ponajmanje velikom rivalu iz Premijer lige.

Ipak, ovakva ponuda "Đavola" bi sve mogla da promeni, sačekajmo da vidimo koji je odgovor Sparsa, sada su dobili 70 miliona razloga da Dajera puste da ide, podsetimo da su Vokera pustili za skoro 20 miliona manje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.