Murinjo, otpadaš, Valensija ti je ukrala pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo, otpadaš, Valensija ti je ukrala pojačanje!

Valensija je dobila možda i najveće pojačanje u ovom prelaznom roku.

Sjajan posao radi Valensija u poslednja dva prelazna roka, Piter Lim je uneo živosti u ekipu i biće mnogo ozbiljniji protivnik Realu i Barsi u narednih nekoliko godina, po svemu sudeći.

Danas su pokazali da bez ikakvih problema mogu da se nose sa svetskim velikanima po pitanju transfera.

Ugovor je potpisan sa Tunižaninom Ajmenom Abdenurom, centralnim defanzivcem koji stiže kao zamena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Nikolasa Otamendija.

Abdenur je prošlu sezonu igrao u Monaku gde ga je zapratio veliki broj klubova, i to onih najvećih, a on je odlučio da svoju karijeru nastavi u klubu u kome će dobiti šansu da igra.

Pričalo se da je Murinjo veoma zainteresovan za njegove usluge, sada ima jedno ime manje na svom spisku želja.

Nije otkrivena suma po kojoj je prešao u Valensiju ovaj 26-ogodišnji fudbaler, ali se zna da je potpisao ugovor na pet godina.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.