Murinjo dovodi Lamberta kao zamenu za Drogbu

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo dovodi Lamberta kao zamenu za Drogbu

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo razmatra mogućnost dovođenja fudbalera Liverpula Rikija Lamberta kao zamenu za odlazećeg veterana Didijea Drogbu.

Kako tvrdi Dejli Miror, Drogbi ističe ugovor na kraju sezone i najverovatnije ga neće produžiti, posle čega će Čelsi ponuditi pet miliona funti za 33-godišnjeg napadača Liverpula.

Murinjo na listi želja ima još jedno ime koje bi moglo da bude alternativa Dijegu Kosti i Loiku Remiju, a to je fudbaler Totenhema Emanuel >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Adebajor.

Lambert je letos došao iz Sautemptona u Liverpul, ali nije imao uspešnu sezonu pošto je postigao samo dva gola u Premijer ligi i uglavnom bio na klupi za rezerve.

On je tokom karijere igrao i za Blekpul, Mansfild, Stokport, Ročdejl i Bristol.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.