Murinjo: Sjajan je osećaj...

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Sjajan je osećaj...

...osvojiti bodove u poslednjem minutu.

Mančester junajted u subotu je na gostovanju Halu dao još jedan nagoveštaj da će biti ozbiljan pretendent na titulu u Premijer ligi.

U teškoj utakmici, po lošem vremenu, uporno je pokušavao da postigne pobedonosni gol i konačno uspeo u 92. minutu, kada je mladi Markus Rašford dobro ispratio akciju Vejna Runija i zatresao mrežu sa svega dva metra.

"Zaslužili smo da pobedimo na komforniji način, ali sjajan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << osećaj kada osvojiš bodove u poslednjem minutu", rekao je Murinjo, čiji tim je iz tri meča osvojio maksimalnih devet bodova.

"Drugo poluvreme je bilo kao jurišanje na zid. Imali smo fantastičnu psihologiju, pokušavali smo, pokušavali i uspeli. Svaki dan govorim momcima da je pobeda cilj svaki put kada izađemo na teren. Ne možemo biti zadovoljni manjim od toga. Znamo da ćemo i gubiti i igrati nerešeno, ali mentalitet mora da bude takav da se ide na pobedu. Danas smo to pokazali".

Murinjo je trenirao Čelsi u dva navrata, ukupno pet i po sezona, a za sve to vreme se nijednom nije desilo da igrač mlađi od 20 godina bude strelac za "plavce" u meču Premijer lige.

Markus Rašford, koji ima 18 godina i 10 meseci, svojim učinkom će ga "naterati" da mu pruža šansu, a gol protiv Hala biće sigurno neće biti poslednji...

"Čeka ga mnogo šansi (da igra). Napravio je razliku i protiv Lestera u meču za Komjuniti šild i večeras. Veoma sam zadovoljan njim, ali i celim timom".

Junajted će na dvonedeljnu pauzu otići kao jedan od lidera engleskog prvenstva. Uz rame "crvenim đavolima" je Čelsi, a možda će biti i Mančester siti, koga dočekuju već 10. septembra.

"Hoćemo da budemo šampioni. Nećemo samo da počnemo sezonu dobro, nego i da je završimo dobro", naglasio je Žoze Murinjo.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.