Murinjo: Ovo nije humano

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2017, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: "Ovo nije humano"

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da nije zadovoljan osvojenim bodom protiv Svonsija, ali da nema šta da zameri svojim fudbalerima, pošto su odigrali previše mečeva.

"Mislim da bod nije dobar, ali moji igrači su dali sve što su mogli. Ako bi neko hteo da analizira utakmicu van konteksta, sigurno bi mogao da pronadje slabosti u nastupu, ali, iskreno, ne možete to raditi. Morate analizirati u kontekstu, a to je da nam je ovo deveta utakmica u aprilu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << To nije humano", rekao je Murinjo za "Bi-Bi-Si" posle utakmice.

Junajted je kod kuće odigrao 1:1 sa Svonsijem, koji se bori za opstanak i tako je propustio priliku da izbije na treće mesto tabele.

"Umorni smo i iscrpljeni. Ovo je tim sa 22 igrača, a spali smo na 13-14. Momci daju sve od sebe i tako će biti do kraja. Idemo sa ovim ponosom i ovim stavom, bez obzira da li pobedjujemo ili gubimo. A ne gubimo mnogo utakmica, to je realnost. Videćemo šta će se desiti do kraja. Igrači od mene neće čuti reč kritike", rekao je Murinjo.

Murinjo je otkrio i da će Pol Pogba biti spreman za nastup u polufinalu LE protiv Selte, kao i da ga raduje povratak Mate, ali brine nova povreda Luka Šoa.

Murinjo saopštio i dobre i loše vesti za Junajted https://t.co/7gOKDiUQwS

— Sportske.net (@sportske) 30. април 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.