Murinjo: Lampard bi mogao da zauzme moje mesto

Izvor: Sportal.rs, 20.Sep.2014, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Lampard bi mogao da zauzme moje mesto

Žoze Murinjo, menadžer Čelsija, priznaje da je bio šokiran kada je čuo da će Fren Lampard Igrati za Menčester siti. Dva kluba će odmeriti snage u predstojećem kolu Premijer lige u Mančesteru, a pitanje je kako će navijači dočekati dojučerašnjeg ljubimca kada bude igrao na “Stamford bridžu”. Naravno, Murinjo sigurno, kada je Lampard otišao iz kluba, nije očekivao da će završiti u redovima aktuelnog šampiona i najvećeg rivala za osvajanje titule.

- Kada je potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << za Njujork nisam ovo očekivao, da će igrati u Sitiju na pozajmici – rekao je Murinjo, jer Lampard u redovima “građana” igra na pozajmici do januara.

- Ali, to je fudbal. Da mi je tako nešto neko rekao pre četiri ili pet godina rekao bih mu da je to ravno čudu. Nisam čekivao kada je otišao u Njujork – rekao je Portugalac i dodao:

- To je njegova odluka. Njegov život. Kada je otišao u Njujork mislio sam da će tamo da ostane. Ali, ovo je njegova odluka. Poštujem to - istakao je Portugalac, piše Dejli star.

Takođe, Portugalac smatra da bi Lampard mogao da ga odmeni na mestu trenera Čelsija.

- Njegovo mesto u istoriji Čelsija je nedodirljivo. Ništa nije izgubljeno. On bi jednog dana mogao da se vrati. Ako želi da bude  menadžer, mislim da bi mogao da uspe - kazao je Murinjo, prenosi Sportsmol.

(Foto: Beta/AP/Kirsty Wigglesworth)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.