Može li Lalatović da zaustavi furiju s Brda?

Izvor: Mondo, 02.Maj.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li Lalatović da zaustavi furiju s Brda?

"Ne pobeđuje uvek favorit", kaže trener Vojvodine pred dolazak u Beograd na derbi 34. kola Superlige.

Fudbaleri Čukaričkog nisu ispustili ni bod od 20. marta, od kada su naređali sedam pobeda u Superligi, s tim da su poslednje dve bile naročito impresivne: Partizan 1:2, pa Crvena zvezda 1:2.

Oni koji će pokušati da im stanu na put su fudbaleri Vojvodine i njihov trener Nenad Lalatović.

On je danas, dan pre meča na Banovom brdu, rekao da njegova ekipa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uprkos slabijim rezultatima u poslednja dva kola, ne odustaje od borbe za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

U četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Čukaričkog u Beogradu.

"Evropa je ono što nas interesuje i od toga apsolutno ne odustajemo. Čukarički je u sjajnom nizu, pošto ima sedam pobeda zaredom, što samo govori o kvalitetu njihovog tima, ali i organizovanosti kluba, koji je, po mom mišljenju, jedan od najorganizovanijih, ako ne i najorganizovaniji klub u Superligi", rekao je Lalatović, objavljeno je na sajtu kluba.

Vojvodina je trenutno peta na tabeli sa 27 bodova, četiri manje od trećeplasiranog Partizana, dok je Čukarički drugi sa 36.

"Čukarički je nedavno pobedio i Partizan i Crvenu zvezdu na gostovanjima, što je za mnoge bilo iznenađenje, ali za mene nije. Kod kuće igraju dobro, imaju brze krilne igrače, fenomenalnu polukontru i kontru i jako su dobri na prekidu. Mi ćemo pokušati da neutrališemo sve njihove kvalitete, a mane, koje svaki tim ima, pokušaćemo da iskoristimo", rekao je Lalatović.

"Ovo će biti teško gostovanje za nas, ali mi jednostavno nemamo drugi put, sem da pokušamo da se u Novi Sad vratimo sa tri osvojena boda", dodao je on.

Lalatović je naveo da je, s obzirom na pobedničku seriju u kojoj se nalazi Čukarički, uloga favorita na njihovoj strani.

"Ali, ne pobeđuje uvek favorit. Nećemo ići tamo sa belom zastavom, već sa željom da se borimo, nadigravamo, da odigramo što bolje i da obradujemo naše navijače", rekao je trener Vojvodine.

On je najavio da će u odnosu na tim koji se suprotstavio Voždovcu u prošlom kolu biti jedna ili dve promene.

Utakmica između Vojvodine i Čukaričkog igra se u utorak na Banovom brdu od 17.30.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.