Morina uhapšen, meč sa Srbijom će gledati iz zatvora!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morina uhapšen, meč sa Srbijom će gledati iz zatvora!

Čovek koji je upravljao dronom prošlog oktobra u Beogradu, uhapšen je dan pred novi duel fudbalskih reprezentacija Albanije i Srbije u Elbasanu.

Ismailj Morina, koji je 14. oktobra 2014. na stadionu u Humskoj pustio dron sa zastavom velike Albanije uhapšen je rano jutros u Tirani, preneo je portal ''Balkanveb''.

Povod za njegovo hapšenje je nelegalno posedovanje oružja i 30 ulaznica za predstojeću kvalifikacionu utakmicu Srbjia - Albanija u Elbasanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Za pištolj koji je pronađen kod njega prilikom kontrole njegovog vozila. Morina nije imao dozvolu, a policiji je navodno rekao kako ga je poneo radi ''samoodbrane''.

Osim Morine, privedene su još tri osobe, koje su se nalazile sa njim u automobilu.

Podsetimo, utakmica između Albanije i Srbije igra se sutra u Elbasanu, a domaćin je najavio rigorozne mere bezbednosti, kako bi sve proteklo bez incidenata.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.