Morata, ipak, nije doživeo prelom!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2015, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morata, ipak, nije doživeo prelom!

Očekuje se veoma duga pauza za njega, oko 4 meseca.

Navijači Juventusa ima začime da tuguju nakon utakmica odigranih u petak uveče.

Nakon vesti koja je stigla iz Hrvatske a koja kaže da je Mario Mandžukić povređen i da neće biti u stanju da pomogne ekipi u naredne 2-3 nedelje, sada je još veći šok uzdrmao Staru damu.

Alvaro Morata morao je pred sam kraj prvog poluvremena da napusti teren, a  javljeno je da se nakon utvrđenih testova videlo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se radi o polomljenoj fibuli, većem delu potkolenice, javio je španski AS, potvrdilo još nekoliko medija.

Italijani su, međutim, napisali da ne postoji prelom, što su i Španci potvrdili, radi se samo o naprsnuću.

Očekuje se da bude van terena oko 4 meseca.

Na istom meču došlo je i do povrede Davida Silve, a ukoliko želite da saznate ko se sve od svetskih zvezda povredio večeras, to možete saznati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Potvrđeno - Morata nije doživeo prelom, vraća se brzo!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015, 18:54

Juventus se oglasio na svom zvaničnom sajtu...Jučerašnji dan je bio koban za mnoge fudbalere koji su doživeli povrede i koji najverovatnije neće igrati za svoje ekipe u najjačim ligama. Jedan od tih fudbalera je i Alvaro Morata za koga se smatralo da je najgore prošao...Ipak, današnje vesti su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.