Montela: Žao mi je zbog Kvadrada

Izvor: B92, 30.Jan.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montela: Žao mi je zbog Kvadrada

Trener Fiorentine Vinčenco Montela potvrdio je da će Huan Kvadrado preći u engleski Čelsi.

Italijanski tim će za ovaj transfer dobiti 24,8 miliona funti, ali i Egipćanina Mohameda Salaha na pozajmicu do kraja sledeće sezone.

"Žao mi je zbog Kvadradovog transfera, ali je Fiorentina uradila pravu stvar. Huan košta toliko mnogo jer toliko i vredi. Mi smo dobili Salaha, videćemo koliko će mu biti potrebno da se integriše u tim. On je tehnički igrač sličan Kvadradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ne može da igra u odbrani", rekao je Montela.

Fiorentina je letos odolela brojnim ponudama najvećih evropskih klubova za Kvadrada, spekulisalo se o Barseloni, Mančester Junajtedu i Bajernu.

Kvadrado ima 26 godina, prošle sezone je eksplodirao sa 15 golova, a ove je postigao šest. Ima 37 nastupa i pet golova za Kolumbiju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kolumbijac Kvadrado definitivno novi član Čelsija

Izvor: Press, 30.Jan.2015

Dosadašnji fudbaler Fiorentine, kolumbijski reprezentativac Huan Kvadrado novi je igrač Čelsija, a u suprotnom smeru na pozajmicu dolazi Egipćanin Mohamed Salah, potvrdio je trener kluba iz Firence, Vinćenco Montela. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.