Monako daje 9.000.000 evra za novog Kristijana Ronalda! ( VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2015, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako daje 9.000.000 evra za novog Kristijana Ronalda! ( VIDEO)

Kneževi nastavljaju praksu da kapitalna pojačanja kupuju u Portugalu

Pogodili su sa Hamesom Rodrigezom, pogodili su i sa Žoaom Mutinjom... Nema potrebe da odustanu od starog pravila i kapitalna pojačanja ne kupuju u Portugalu. Monako se nameračio na Karlosa Manea, krilnog igrača Sportinga za koga pojedini stručnjaci smatraju da bi mogao da bude naslednik Kristijana Ronalda. Iako ima 21.godinu Mane je jedan od stubova Sportinga, a tome u prilog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << činjenic a da Kneževi spremaju devet miliona evra kako bi pridobili krilnog igrača.

Mane je rođen u Gvineji Bisao. Prošao je kompletnu školu Sportinga, a prvi seniorski gol za matični klub postigao je 2013.godine. Ove sezone je standardan u redovima lisabonski Lavova. Veruje se da će on biti jedan od oslonaca reprezentacijePortugala u narednoj deceniji.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.